ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

17.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 10:45:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20



Розглянувши текстові та графічні матеріали містобудівної документації ,,Внесення змін до плану зонування території м. Каховка Херсонської області” з метою створення сприятливих умов для життєдіяльності людини, забезпечення захисту територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання надмірній концентрації населення і об’єктів виробництва, зниження рівня забруднення навколишнього природного середовища, охорони та використання територій з особливим статусом, у тому числі ландшафтів, об’єктів історико-культурної спадщини, а також земель сільськогосподарського призначення і лісів, розробленої ПрАт “Херсон-Діпромісто”, враховуючи протокол архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Херсонської обласної державної адміністрації від 20 січня 2021 року № 1, керуючись Законами України “Про регулювання містобудівної діяльності”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 “Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації”, відповідно до рішення сесії Каховської міської ради від 05.12.2019 року №1969/89 «Про затвердження міської Програми розроблення містобудівної документації на 2020 рік» міська рада







ВИРІШИЛА:





1. Затвердити містобудівну документацію ,,Внесення змін до плану зонування території м. Каховка Херсонської області”.



2. Відділу містобудування та архітектури (Джепарова С.Р.) забезпечити доступність матеріалів шляхом їх розміщення на офіційному веб-сайті міської ради, а також у загальнодоступному місці, крім інформації з обмеженим доступом, відповідно до законодавства.



3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романенка Р.В.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).









Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ