ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

17.02.2021

Проголосовано:

25.02.2021 10:15:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8



Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради Скрипніченка А.В. про хід виконання рішення сесії міської ради від 25.05.2017 № 644/36 «Про міську програму щодо забезпечення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян на міських автобусних маршрутах загального користування на 2017 – 2020 роки» у 2020 році, керуючись пунктом 22 частини першої ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:







  1. Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Андрія Скрипніченка взяти до відома (додається).





2. Рішення сесії міської ради від 25.05.2017 № 644/36 «Про міську програму щодо забезпечення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян на міських автобусних маршрутах загального користування на 2017 – 2020 роки» зняти з контролю, як таке що виконане.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови (Руслан Романенко).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (В.Мясникян).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ









ЗАТВЕРДЖЕНО



рішення міської ради



_________ № ______









ІНФОРМАЦІЯ



про хід виконання рішення сесії міської ради від 25.05.2017 № 644/36



«Про міську програму щодо забезпечення компенсаційних виплат



на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям



громадян на міських автобусних маршрутах загального



користування на 2017 – 2020 роки»



у 2020 році





На виконання зазначеного рішення проведена робота:





З метою здійснення компенсаційних виплат перевізнику, який здійснює пільгове перевезення окремих категорій громадян автомибільним тарнспортом на міських автобусних маршрутах загального користування Програмою на 2020 рік були передбачені компенсаційні виплати з міського бюджету у розмірі 2100,00 тис. грн..



Згідно з Бюджетним Кодексом України та законом України «Про автомобільний транспорт» перевезення повинні здійснюватися в межах фінансування, в іншому випадку автотранспортному підприємству повинні компенсувати завдані збитки. Коштів передбачених у 2020 році (2100,00тис.грн) недостатньо для забезпечення 100% режиму перевезення пільговиків у місті. Тому, з урахуванням фінансового забезпечення перевізником ФОП Прийма А.А. був запроваджено почасовий режим роботи автобусів щодо пільгового перевезення, а саме:



- особи з інвалідністю в наслідок війни І, ІІ та ІІІ групи, учасники бойових дій – цілодобово;



- діти з багатодітних сімей після шесті років та діти з інвалідністю та особи, які супроводжують дітей з інвалідністю - з 7- 00 до 17- 00;



- всі інші пільгові категорії громадян, а саме: особи з інвалідністю загального захворювання І та ІІ групи, особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи І категорії та ІІ категорії – ліквідатори, ветерани військової служби, органів внутрішніх справ, цивільної служби, осіб з інвалідністю військової служби, батьки загиблого військовослужбовця, реабілітовані особи, діти з багатодітних сімей віком від шесті років, пенсіонери за віком (яким не передбачено жодним чинним законодавством) - з 8-00 до 14-00.



З метою забезпечення контролю за цільовим використанням компенсаційних виплат двічі на рік спеціалістами фінансового управління та управління соціального захисту населення Каховської міської ради спільно з представниками перевізника ФОП Прийма А.А. здійснювались перевірки щодо перевезення пільгової категорії громадян на міських автобусних маршрутах загального користування «ЦСК – вулиця Першотравнева» та «Поліклініка – Лікарня».



В ході перевірок встановлено, що перевізником у встановленому режимі здійснюються перевезення пільгових категорій громадян на 100 % відсотків від фактичної суми компенсаційних виплат.



Компенсаційні виплати на пільгове перевезення у 2020 році були профінансовані управлінням праці та соціального захисту населення Каховської міської ради у повному обсязі.







Начальник управління праці



та соціального захисту населення Андрій Скрипніченко