ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

78

Дата реєстрації:

27.01.2021

Проголосовано:

28.01.2021 10:54:35

Автор:

Лобунько Галина Павлівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 78



Відповідно до статей 140, 144, 146 Конституції України, статей 25, 26, 59, 60, пункту 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись положеннями статей 172, 328 Цивільного кодексу України, статті 137 Господарського кодексу України, статті 2 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись рішенням сесії міської ради від 22.12.2020 року № 68/3 «Про припинення Малокаховської сільської ради Каховського району Херсонської області, Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області та Коробківської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Каховської міської ради та припинення виконавчого комітету Роздольненської сільської Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до виконавчого комітету Каховської міської ради», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Передати Управлінню культури та туризму Каховської міської ради об'єкти нерухомого майна згідно додатку 1.



2. Закріпити об’єкти нерухомого майна, визначені в додатку № 1 до цього рішення за Управлінням культури та туризму Каховської міської ради на праві оперативного управління.



3. Виконавчому комітету Каховської міської ради утворити комісію з передачі – приймання об’єктів нерухомого майна вказаних в додатку № 1 до цього рішення.



4. Управлінню культури та туризму Каховської міської ради здійснити заходи щодо реєстрації права оперативного управління на об’єкти нерухомого майна визначені в додатку № 1 до цього рішення, у відповідності до положень Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»



5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Гондарева Г.В.).



6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Особа О.Б.).









Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ











 



Додаток № 1 до рішення Каховської міської ради від _______ № __________



ПЕРЕЛІК



об’єктів нерухомого майна, які передаються Управлінню культури та туризму Каховської міської ради на праві оперативного управління
































№ п/н



Найменування об’єкта нерухомого майна



Місцезнаходження



1.



Будівля, сільський клуб, об'єкт житлової нерухомості



вул. Каховська,14, с.Вільна Україна



2.



Комплекс будівель сільського клубу, об'єкт житлової нерухомості



вул. Дружби (Жовтнева), 21 с.Чорноморівка



3.



Нежитлова будівля, сільського будинку культури, об'єкт житлової нерухомості



вул. Шуменська, 12, с.Роздольне



4.



Будівля, будинок культури, об’єкт нежитлової нерухомості



вул. Ювілейна, 47, с. Малокаховка