ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

53

Дата реєстрації:

20.01.2021

Проголосовано:

28.01.2021 10:25:14

Автор:

Гончарова Ірина Анатоліївна, секретар ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53



З метою здійснення контролю за дотриманням бюджетного законадавства, досягнення економії бюджетних коштів, їх цільового використання і результативності діяльності розпорядника бюджетних коштів, проведення аналізу та оцінки стану фінансової діяльності, запобігання порушенню бюджетного законодавства, обгрунтованості планування надходжень та витрат бюджету, керуючись пунктом 2, частини 1, статті 26 та статті 48 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 74 Регламенту Каховської міської ради VIII скликання, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Створити тимчасову контрольну комісію по перевірці комунальних підприємств та бюджетних підприємств, установ, організацій, закладів Каховської міської ради у складі:



- Наталія ТАРАНІШИНА — голова комісії, депутат Каховської міської ради VIII скликання;



- Олександр ОСОБА — член комісії, депутат Каховської міської ради VIII скликання;



- Оксана РАДЧЕНКО — член комісії, депутат Каховської міської ради VIII скликання;



- Петро КОМЯГІН — член комісіїї, депутат Каховської міської ради VIII скликання;



- Вегандз МЯСНИКЯН — член комісії, депутат Каховської міської ради VIII скликання.



2. Тимчасова контрольна комісія для виконання покладених на неї завдань має право отримувати від органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій комунальної форми власності та їх посадових осіб необхідні матеріали і документи, а також заслуховувати необхідну інформацію.



3. Матеріально-технічне, інформаційне та організаційне забезпечення роботи тимчасової контрольної комісії покласти на керуючого справами виконавчого комітету Віталія ЧЕРНЯВСЬКОГО.



4. Визначити термін діяльності тимчасової контрольної комісії — шість місяців з дати прийняття цього рішення.



5. Попередній звіт тимчасової контрольної комісії про виконану роботу та пропозиції заслухати на пленарному засіданні Каховської міської ради не пізніше двомісячного терміну з дня прийняття цього рішення.



6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Івана ОРЄХОВА.



7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Оксана РАДЧЕНКО).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ