ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

15.12.2020

Проголосовано:

22.12.2020 09:42:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25



Керуючись принципом самостійності органів місцевого самоврядування у розпорядженні коштами відповідних місцевих бюджетів, з метою раціонального використання коштів міського бюджету, відповідно до положень п.2 ст. 64 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", п.2 ст. 35 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", п.2 ст. 37 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", Постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 року № 1131 "Про затвердження порядку виплати винагороди державним реєстраторам, працівникам відділів державної реєстрації актів цивільного стану", міська рада



ВИРІШИЛА:



1. Скасувати рішення Каховської міської ради від 29.09.2016 року № 342/21 "Про затвердження Порядку виплати винагороди державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, які перебувають у трудових відносинах з Каховською міською радою".

2. Скасувати рішення Каховської міської ради від 27.09.2018 року № 1269/60 "Про внесення змін до Порядку виплати винагороди державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, які перебувають у трудових відносинах з Каховською міською радою".

3. Відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю здійснити, згідно чинного законодавства попередження працівників відділу державної реєстрації Каховської міської ради про зміну істотних умов праці.

4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності здійснювати виплату винагороди протягом двох місяців з дня прийняття цього рішення.

5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лобунько Г.П.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку інвестицій, міжнародного співробітництва та підприємництва (Радченко О.В.)





Міський голова                                 Віталій НЕМЕРЕЦЬ