ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

01.12.2020

Проголосовано:

02.12.2020 12:05:15

Автор:

Гівіряк Оксана Сергіївна, головний спеціаліст відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49



Розглянувши клопотання Каховського районного споживчого товариства подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Надати Каховському районному споживчому товариству, дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,009296 га, розташовану за адресою: 74800, Херсонська область, м. Каховка, пров. Кооперативний, 79 для обслуговування нежитлової будівлі, магазину “Кооператор”, що знаходиться у постійному користуванні згідно з Державним актом на право постійного користування землею, затвердженого рішенням виконкому Каховської міської ради від 21.03.1995 року за № 90 та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею № 22 (Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ-ХС № 002406), на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Каховському районному споживчому товариству, у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Орєхов І.М.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).







Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ