ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

15.09.2020

Проголосовано:

16.09.2020 09:47:40

Автор:

Вдовиченко Дмитро Вікторович, начальник відділу контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    17

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20



З метою вдосконалення та підвищення ефективності роботи відділу контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів Виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області, підвищення рівня стягнення штрафів, штрафних та фінансових санкцій, , керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни та доповнення до Положення про відділ контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів, затвердженого рішенням Каховської міської ради від 12.03.2019 року № 1534/75, а саме:





1.1. Пункт 3.4.4. розділу III викласти у наступній редакції “Складати протоколи про адміністративні правопорушення, акти обстеження місця порушення та провадити заходи забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення, які віднесені до їх компетенції. Забезпечувати стягнення до місцевого бюджету штрафів, штрафних та фінансових санкцій, за складеними Відділом матеріалами, через державні органи юстиції.





1.2. Пункт 4.1. Розділу IV викласти у наступній редакції “Відділ утримується за рахунок коштів міського бюджету. Загальну чисельність, структуру відділу та штатний розпис затверджує міська рада.



Додаткове утримання відділу здійснюється у вигляді преміювання, у розмірі 10% від стягнутих штрафів, штрафних та фінансових санкцій, за матеріалами, складеними Відділом.



Відділ очолює начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади міським головою у встановленому законодавством порядку.





1.3. Розділ I “Загальні положення” доповнити пунктом 1.7. такого змісту:



“1.7. Співробітникам відділу, у зв'язку із специфікою роботи у місті, дозволити у вигляді повсякденної форми одягу зручний одяг (суворі однотонні кросівки, джинси, светри)”.



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зарембу Ю.О..



3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.), міського голову Дяченка А.А.





Міський голова А.А. Дяченко