ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

07.09.2020

Проголосовано:

08.09.2020 09:54:47

Автор:

Камєнєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



З метою врегулювання відносин права комунальної власності, відповідно до Цивільного кодексу України, Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 року № 1127 “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Зареєструвати територіальній громаді міста Каховка в особі Каховської міської ради право комунальної власності на нежитлове приміщення, яке належать до комунальної власності територіальної громади міста Каховка, а саме:



- нежитлове приміщення вбудоване в двоповерховий житловий будинок, що знаходиться за адресою: м. Каховка, вулиця Мелітопольська, 42 приміщення 15.



Технічні характеристики нежитлового приміщення відображено у технічному паспорті, складеному комунальним підприємством “Каховське бюро технічної інвентаризації”, інвентаризаційна справа № 1045 (додається).



2. Відділу економіки, комунального майна та землі вжити заходи для реєстрації у встановленому порядку права комунальної власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежко А.В.



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста ( Гончарова Т.С.).







Міський голова А.А. Дяченко