ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

20.08.2020

Проголосовано:

20.08.2020 15:51:26

Автор:

Гівіряк Оксана Сергіївна, головний спеціаліст відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17



Розглянувши лист Мунтяна В. Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки розташованої за адресою: м. Каховка, вул. В. Куликовська, 81-д, керуючись статтями 12, 20, 79-1, 123, 186 Земельного кодексу України, статтями 22, 25, 50 Закону України “Про землеустрій”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада,





ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл громадянину Мунтяну В. Л. на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться на умовах оренди з існуючого “ 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування громадського будинку літнього кінотеатру)” на “03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) (для будівництва та обслуговування торгово-офісної будівлі з вбудованою житловою площею)” розташованої за адресою: м. Каховка, вул. В. Куликовська, 81-д, кадастровий номер: 6510400000:01:001:0793.



2. Громадянину Мунтяну В. Л., у місячний термін замовити розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в землевпорядній організації та подати її на розгляд сесії міської ради.



3. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежко А. В.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т. С.).









Міський голова А. А. Дяченко