ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

15

Дата реєстрації:

20.08.2020

Проголосовано:

20.08.2020 15:50:02

Автор:

Гівіряк Оксана Сергіївна, головний спеціаліст відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 15



Розглянувши клопотання Акціонерного товариства “Херсонобленерго” про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва КЛ-6 Ф-87 від ПС “Каховка”до ТП-2, в межах вул. Ейдемана та вул. Панкеєвська, керуючись статтями 12, 79-1, 124 Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл Акціонерному товариству “Херсонобленерго” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва КЛ-6 кВ Ф-87 від ПС “Каховка” до ТП-2, орієнтовною площею 0,3000 га, розташованої в м. Каховка в межах вул. Ейдемана та вул. Панкеєвська, на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежко А. В.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т. С.).







Міський голова А. А. Дяченко