ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

20.08.2020

Проголосовано:

20.08.2020 15:43:30

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5



З метою впорядкування та забезпечення безпеки руху на території м.Каховка, враховуючи звернення гр. Корнієнко Н.В. та погоджених Управлінням патрульної поліції в Херсонській області та КП “Комунальне транспортне підприємство” схему коригування організації дорожнього руху м. Каховка на окремих ділянках (на перехрестях вул. Соборності - Є.Патона та вул. Кооперативна — пров.Кооперативний), керуючись ст.6, ч.1 ст.27 Закону України “Про дорожній рух”, пп.1п. “а” частини 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Каховська міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити коригування Схеми організації дорожнього руху м. Каховка на окремих ділянках (на перехрестях вул. Соборності - Є.Патона та вул. Кооперативна — пров.Кооперативний) (додається).



2. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Заремба Ю.О.).



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.) .







Міський голова А.А. Дяченко