ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

CIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

20.08.2020

Проголосовано:

20.08.2020 15:42:50

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович, начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



У зв’язку з початком другого етапу реформи медичної галузі, невизначеністю питання фінансування заходів медичного огляду військовозобов’язаних, керуючись статтею 43 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до міської Програми “Призовна дільниця” на 2020 рік, виклавши:



- пункт ІV в наступній редакції:



«Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету в частині виділення коштів на проведення медичного огляду військовозобов’язаних та перевезення їх до обласної призовної і медичної комісії, на обласний збірний пункт для відправки призовників, інших військовозобов'язаних до лав Збройних Сил України, на відправку мобілізованих громадян до військових частин, на ротацію військовослужбовців Збройних Сил України, які несуть військову службу на території міста Каховки, на вивезення допризовної молоді, призовників інших військовозобов'язаних до військових стрільбищ, а також на перевезення молоді по історичних місцях Херсонщини, України, в тому числі по місцях бойової та козацької слави нашої Держави.



Обсяг фінансування заходів Програми.














































Рік



Обсяг фінансування



(тис. грн.)



У тому числі (тис. грн.)



Міський бюджет



Позабюджетні кошти



2016



23,0



20,0



3,0



2017



43,0



40,0



3,0



2018



55,0



50,0



5,0



2019



55,0



50,0



5,0



2020



192,5



192,5



-




- пункт V в наступній редакції:



"Розподіл коштів за програмою:



- головний розпорядник коштів - виконавчій комітет Каховської міської ради;



- одержувачі коштів - підприємства перевізники (за договором), КНП "Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради" (за договором).



Безпосередній контроль за виконанням програми здійснює відділ міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла Каховської міської ради. Підрозділи міської ради, Каховський об’єднаний міський військовий комісаріат, КНП "Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради", КНП "Каховський центр первинної медико-санітарної допомоги Каховської районної ради", правоохоронні органи, громадські організації, які опікуються припискою, призовом громадян на військову службу, надають у встановленому порядку відповідні звітні аналітичні матеріали до відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла Каховської міської ради.



Раз на рік начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла Каховської міської ради звітує на засіданні сесії міської ради про хід виконання Програми".



2. Фінансовому управлінню Каховської міської ради (Гончаров О.А.) передбачити в міському бюджеті на 2016-2020 роки кошти на фінансування заходів міської Програми “Призовна дільниця”.



3. Відповідальність за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Перемежко А.В.)



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Потоскуєв О.В.)









Міський голова А.А. Дяченко