ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

CII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

21.07.2020

Проголосовано:

22.07.2020 09:36:06

Автор:

Каменєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10



Розглянувши заяву громадянки Шукрути Валентини Миколаївни про зміну цільового призначення земельних ділянок комунальної власності, пов’язаних із земельними відносинами, керуючись статтями 12, 20, 116, 122, 124 Земельного кодексу України, стаття 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл виконавчому комітету Каховської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності загальною площею 0,0213 га, кадастровий номер: 6510400000:01:001:2285, розташованої за адресою: м. Каховка, проспект Європейський (між багатоповерховим будинком № 5 та магазином АТБ), (існуюче цільове призначення - код КВЦПЗ — 16.00) “землі запасу (земельні ділянки кожної категорії, які не не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)”, на землі (код КВЦПЗ — 03.07) - “для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”.



2. Доручити виконавчому комітету Каховської міської ради у місячний термін звернутися до суб’єкту господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою та має відповідну сертифікацію для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.



Після погодження проекту землеустрою у порядку встановленому статтею 186 — 1 Земельного кодексу України та внесення відомостей до Державного земельного кадастру заявнику подати його до міської ради для підготовки проекту рішення міської ради про затвердження розробленої документації із землеустрою та надання земельної ділянки в оренду.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежка А. В.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т. С.).





Міський голова А.А.Дяченко