ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

C

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

17.06.2020

Проголосовано:

25.06.2020 09:35:54

Автор:

Каменєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5



На виконання Доручення міського голови від 04.06.2020 року № 20 про внесення змін та доповнень до «Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду обєктів комунальної власності територіальної громади міста», керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





          1. Внести зміни до «Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади міста», затвердженої рішенням сесії Каховської міської ради від 28.11. 2013 року № 904/48, в редакції рішення 48 сесії Каховської міської ради від 28.11.2013 року, згідно додатку.



         2. Відділу економіки, комунального майна та землі виконавчого комітету Каховської міської ради довести дане рішення до відома балансоутримувачів (орендодавців) майна комунальної власності територіальної громади міста Каховка.



         3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежко А.В.



         4. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста Каховка (Гончарова Т.С.)







Міський голова А.А. Дяченко





Додаток



до рішення сесії міської ради



від __________ № _________





            Зміни та доповнення до Методики і розрахунку порядку використання плати за оренду обєктів комунальної власності територіальної громади міста Каховка.



1. Пункт 12. Орендна плата за оренду нерухомого майна сплачується на рахунок орендодавця та спрямовується викласти в такій редакції:



по комунальних підпиємствах:



            - 50 відсотків орендної плати до міського бюджету,



            - 50 відсотків орендної плати підприємству, на балансі якого перебуває це майно.



по бюджетних організаціях:



  - 100 відсотків організації, на балансі якої перебуває це майно.



      Не пізніше 3-х робочих днів з моменту надходження коштів на рахунок підприємства — орендодавця, 50 відсотків орендної плати орендодавець зобовязаний перерахувати на відповідний рахунок міського бюджету.



     Орендодавець зобовязаний щокварталоно звітувати перед міською радою про загальну суму надходжень від оренди комунального майна та про напрямки і розміри витрачених коштів, одержаних від оренди нерухомого майна територіальної громади.



          Орендна плата за оренду нерухомого майна, яка сплачується по договорам, укладеним міською радою, перераховується 100 відсотків на відповідний рахунок до міського бюджету.







Заступник міського голови з питань



діяльності виконавчих органів ради А.В. Перемежко