ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

28.05.2020

Проголосовано:

28.05.2020 10:37:34

Автор:

Чиркіна Людмила Юріївна, начальник юридичного відділу

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37



Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», на виконання вимог статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», з метою виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 року № 1013-р «Про схвалення Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», з метою розвитку вторинної (спеціалізованої) ланки медико-санітарної допомоги в місті Каховка, міська рада





ВИРІШИЛА:



1. Звернутися до Каховської районної ради з пропозицією вступу Каховської міської ради до складу співзасновників Комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради» (Код ЄДР 02004025, місцезнаходження: Херсонська область, м. Каховка, вул. Першотравнева, буд. 34).



2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежка А.В.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв'язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.).





Міський голова А.А. Дяченко