ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

18.03.2020

Проголосовано:

26.03.2020 11:00:08

Автор:

Назарова Ольга Сергіївна, начальник відділу у справах дітей

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25



Враховуючи законодавчі зміни в частині компетенції органу уповноваженого законом на прийняття рішень, щодо встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах території відповідної адміністративно - територіальної одиниці, з метою впорядкування роботи з підготовки та прийняття регуляторних актів міською радою та її виконавчим органом, керуючись п.15 ст. 26, п. 44-1 ст. 26, п. 9 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Скасувати рішення виконавчого комітету Каховської міської ради № 82 від 20.03.2019 року “Про необхідність вжиття заходів щодо запобігання розвитку пияцтва, тютюнопаління у дитячому середовищі”.



2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Потоскуєва О.В.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипніченко М.М.)









Міський голова А.А. Дяченко