ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23

Дата реєстрації:

25.03.2020

Проголосовано:

26.03.2020 10:58:08

Автор:

Мігас Оксана Григорівна,начальник віллілу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23



Керуючись пунктом 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», з метою забезпечення ефективного здійснення структурними підрозділами виконавчого комітету покладених на них завдань та повноважень, міська рада



ВИРІШИЛА:



1. Внести зміни до Положення про відділ контролю за додержання законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів Каховської міської ради, затвердженого рішенням Каховської міської ради від 12.03.2019 року №1534/75, а саме:



1.1. пункт 1.1 доповнити реченням наступного змісту: «Відділ може використовувати коротку назву відділу – «Муніципальна інспекція»;



1.2. пункт 2.2.1. доповнити абзацем наступного змісту:



« - здійснення контролю за дотриманням правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами»;



1.3. розділ 3 доповнити пунктом наступного змісту:



«3.6.10. Перевіряти стан дотримання правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами».



2. Внести зміни до «Положення про відділ міського господарства, надзвичайних ситуацій та обліку житла Каховської міської ради»,



затвердженого рішенням Каховської міської ради від 25.10.2018 року №1316/62, а саме:



2.1. доповнити пункт 2.1. абзацем наступного змісту:



«- контроль за дотриманням правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами»,



2.2. пункт 2.2. доповнити підпунктом 2.2.56 наступного змісту:



«Перевіряє стан дотримання правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами».





3. Внести зміни до «Положення про відділ економіки та комунального майна Каховської міської ради», затвердженого рішенням Каховською міською радою від 05.12.2019 року №1974/89, а саме:



3.1. розділ ІІ доповнити пунктом 11 наступного змісту:



«11. Контроль за дотриманням правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами.



3.2. розділ ІІІ доповнити пунктом 41 наступного змісту:



«41. Перевіряє стан дотримання правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами».





4. Внести зміни до «Положення про управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради», затвердженого рішенням Каховської міської ради від 03.10.2019 року №1879/85, а саме:



4.1. пункт 3 доповнити підпунктом 12 наступного змісту:



«12. контроль за дотриманням правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами»;



4.2. пункт 4 доповнити підпунктом 49 наступного змісту:



« 49) перевіряє стан дотримання правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів Каховської міської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами».



5. Доповнити пункт 5 Положення про відділ державної реєстрації, затвердженого рішенням Каховської міської ради від 01.04.2016 року №195/9, частиною 3 наступного змісту:



«Начальник відділу може мати заступника (в межах затвердженої штатної чисельності відділу), який відповідає освітньо-кваліфікаційним вимогам державного реєстратора, може наділятися повноваженнями та виконувати функції державного реєстратора Відділу».



6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Перемежко А.В.)



7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв“язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А).







Міський голова А.А.Дяченко