ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

18.03.2020

Проголосовано:

26.03.2020 10:57:04

Автор:

Кашулін Андрій Геннадійович,начальник відділу міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22



З метою забезпечення участі співвласників квартир (квартиронаймачів) у співфінансуванні капітального ремонту, що проводяться у багатоквартирних житлових будинках м. Каховка, які знаходяться на балансі (в управлінні) ОСББ, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Порядку участі в організації та фінансуванні ремонту приватизованих житлових будинків їх колишніх власників», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.10.1992р. № 572, «Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій», затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства України від 17.05.2005р. № 76, міська рада





ВИРІШИЛА:



1. Викласти п.4.6 Положення про дольову участь співвласників у капітальному ремонті багатоквартирних житлових будинків м. Каховка, в новій редакції :



- Дольова участь співвласників у капітальному ремонті покрівлі багатоквартирного житлового будинку встановлюється у розмірі 50% від вартості, заявленій у кошторисі.



Дольова участь співвласників на капітальний ремонт ліфтів, — 50% від вартості, заявленій у кошторисі.



2. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Кожем'якін О.В.).



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.) та комісію з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).





Міський голова А.А. Дяченко