ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

04.03.2020

Проголосовано:

05.03.2020 09:57:09

Автор:

Камєнєва Алла Анатоліївна, начальник відділу економіки, комунального майна та землі

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2



Розглянувши заяву громадянина Фролова Анатолія Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка знаходяться у фактичному користуванні у приватну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради, керуючись статтями 12, 79–1, 81, 89, 118, 119, 122, 186 Земельного кодексу України, статтями 25, 50, 51 Закону України «Про землеустрій», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, громадянину Фролову Анатолію Івановичу, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: м. Каховка, по вул. Соборності, 87, земельна ділянка орієнтовною площею 1000 м2. Цільове призначення земельної ділянки: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.



2. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежко А.В.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова А.А. Дяченко