ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

12.02.2020

Проголосовано:

20.02.2020 09:37:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14



Розглянувши листи відділу бухгалтерського обліку та звітності Каховської міської ради (вх. № 15 від 29.01.2020 р.), КП “Комунальне транспортне підприємство” (вх. № 55 від 28.01.2020 р.), відповідно актів введення в експлуатацію основних засобів (додаються), з метою забезпечення належного утримання та безпечної експлуатації жителями територіальної громади міста об'єктів, які встановлено та введено в експлуатацію за результатами місцевого конкурсу “ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ”, керуючись п. 31 ч. 1 ст. 26, ч.5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада





ВИРІШИЛА:



1. Передати з балансу виконавчого комітету Каховської міської ради на баланс КП “Комунальне транспортне підприємство” наступні об'єкти благоустою:



- об'єкт “Ігровий комплекс для дітей з обмеженими фізичними можливостями” залишковою вартістю — 238127,62 грн.;



- об'єкт громадського благоустрою “Happy — Сквер” залишковою вартістю — 94811,67грн.;



- арт - об'єкт “Я люблю Каховку” - залишковою вартістю —110000 грн.;



2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Каховської міської ради та КП “Комунальне транспортне підприємство” в тижневий термін скласти акти приймання - передачі основних засобів, визначених п.1 даного рішення для цілей бухгалтерського обліку відповідно до чинного законодавства та надати копії актів приймання-передачі до відділу економіки, комунального майна та землі Каховської міської ради.



3. КП “КТП” в місячний термін з моменту прийняття цього рішення прийняти на баланс вказані основні засоби п.1 цього рішення замовити паспорти основних засобів.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежка А.В.



5. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використанням майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).









Міський голова А.А. Дяченко