ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

12.02.2020

Проголосовано:

20.02.2020 09:37:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13



З метою покращення санітарного стану міста, системного ведення благоустрою у місті Каховці, розглянувши клопотання КСП «Каховський ринок» від 23.12.2019 року № 57, на підставі Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів”, відповідно до рішення міської ради від 28.03.2013р. № 760/40 “Про затвердження Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м. Каховці” (зі змінами та доповненнями), керуючись пп.8 п. а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Закріпити прилеглу до ринку територію провулку Кооперативний за КСП “Каховський ринок” для забезпечення утримання цієї території в належному санітарному і протипожежному стані строком на 5 років.



2. Зобов’язати КСП «Каховський ринок»:



2.1. Прибирати територію зазначену в п. 1 даного рішення.



2.2. У місячний термін надати до виконавчого комітету Каховської міської ради схему благоустрою визначеної території.



2.3. Протягом трьох років провести благоустрій визначеної п.1 даного рішення території, відповідно до схеми благоустрою, з обов'язковим погодженням схеми благоустрою з відділом містобудування та архітектури Каховської міської ради.



2.4. Узгодити з власниками торговельних об'єктів на зазначеній території п.1 даного рішення впорядкування проведення благоустрою.



2.5. Забезпечити недопущення місць стихійної торгівлі.



3. Каховському відділу поліції Управління Національної поліції України в Херсонській області, Каховському МГФОГП «Щит» в межах компетенції, організувати постійний контроль та охорону громадського порядку, безпеку дорожнього руху в межах вказаної території У разі виявлення порушень винних осіб притягувати до відповідальності згідно з чинним законодавством.



4. Відділу контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів Каховської міської ради в межах повноважень виконувати посадові обов'язки.



5. Визнати таким, що втратило чинність виконавчого комітету Каховської міської ради від 31.06.2006 року № 27.



6. Рішення набирає чинності з 01.03.2020 року.



7. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні депутатські комісії з питань містобудування, земельних відносин та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.), з питань економіки, промисловості, будівництва, торгівлі, зв’язку та підприємництва (Тернавський О.В).







Міський голова А.А. Дяченко