ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

12.02.2020

Проголосовано:

20.02.2020 09:23:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5



Відповідно до ст.140, 144, 146 Конституції України, керуючись статтями 25, 26, 42, 54, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення ефективного здійснення виконавчими органами Каховської міської ради, їх структурними підрозділами та посадовими особами покладених на них завдань, обов’язків та повноважень, міська рада вирішила:





1. Внести в структуру апарату виконавчого комітету, виконавчих органів виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області та їх чисельності, затвердженої рішенням сесії Каховської міської ради від 03.10.2019 № 1862/85, наступні зміни:



1.1. ввести до складу:



- відділу контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів - 2 штатні одиниці посади «головний спеціаліст»,



- відділу організаційно - кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю - 1 штатну одиницю посади «головний спеціаліст»,



- Центру надання адміністративних послуг - 1 штатну одиницю посади «адміністратор»,



- юридичного відділу -1 штатну одиницю посади «головний спеціаліст»,



1.2. затвердити штатну чисельність:



- відділу контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів - 4 штатні одиниці,



-відділу організаційно - кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю - 5 штатних одиниць,



- Центру надання адміністративних послуг - 5 штатних одиниць,



- юридичного відділу -3 штатні диниці;



1.3. затвердити загальну чисельність апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Каховської міської ради у кількості 140 штатних одиниць;



1.4. додаток до рішення Каховської міської ради від 03.10.2019 року



№1862/85 «Про затвердження структури апарату виконавчого комітету, виконавчих органів виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області та їх чисельності» затвердити в новій редакції (додається).



2. Вищезазначені зміни ввести в дію з 01.03.2020 року.



3. Відділу організаційно - кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Каховської міської ради (Мігас О.Г.), відділу бухгалтерського обліку та звітності Каховської міської ради ( Волошина О.Л.) внести відповідні зміни до штатного розпису виконавчого комітету Каховської міської ради, здійснити всі необхідні заходи у відповідності до положень чинного законодавства.



4.Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



5.Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку з громадськими рганізаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.), міського голову Дяченка А.А.





Міський голова А.А.Дяченко