ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XCII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

43

Дата реєстрації:

22.01.2020

Проголосовано:

23.01.2020 10:38:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 43



З метою належного захисту інтересів територіальної громади міста та органів місцевого самоврядування при розгляді справи за № 540/2637/19, в Херсонському окружному адміністративному суді за позовом Гончара М.В. до Каховської міської ради Херсонської області, виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області, Управління освіти Каховської міської ради Херсонської області, Каховського міського голови Дяченко А.А. про визнання протиправним та скасування розпорядження “Про звільнення”, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, керуючись ст.ст. 181, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 1, 26, 27 Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Визнати за необхідне участь представника Каховської міської ради Херсонської області, в якості відповідача, в Херсонському окружному адміністративному суді за позовом Гончара М.В. до Каховської міської ради Херсонської області, виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області, Управління освіти Каховської міської ради Херсонської області, Каховського міського голови Дяченко А.А. про визнання протиправним та скасування розпорядження “Про звільнення”, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу



2. Визначити офіційними представниками Каховської міської ради Херсонської області при розгляді зазначеної справи адвоката Яковенко Сергія Михайловича та адвокатське бюро “Вадима Мовчана “Маяк”.



3. Доручити міському голові Дяченко А.А. укласти з адвокатським бюро “Вадима Мовчана “Маяк” договір про надання правової (правничої) допомоги та консультаційних послуг та надати довіреність на представлення інтересів Каховської міської ради Херсонської області з усіма правами відповідача у справі, які надані чинним законодавством представникам.



4. Фінансовому управління передбачити кошти на оплату адвокатських послуг.











5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на секретаря міської ради Мироненко В.В..



6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.).











Міський голова А.А. Дяченко