ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

53

Дата реєстрації:

04.12.2019

Проголосовано:

05.12.2019 11:10:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 53



Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в постійному користуванні Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для розміщення та обслуговування середньої вечірньої школи) на землі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для обслуговування нежитлової будівлі) на землях житлової та громадської забудови по вул. Спендіарова, 31, враховуючи погодження відповідних служб та організацій, керуючись ст. 12, 20, 79-1, 92, 93, 122, 123, 124, 125, 186 Земельного кодексу України, статтями 25, 50 Закону України “Про землеустрій”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в постійному користуванні Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, цільове призначення: 03.02 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для розміщення та обслуговування середньої вечірньої школи) на землі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, цільове призначення: 03.03 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для обслуговування нежитлової будівлі), загальною площею 0,4715 га, кадастровий номер: 6510400000:03:004:0256, розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Спендіарова, 31, категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Каховській міській раді здійснити державну реєстрацію зазначеної земельної ділянки.



3. Міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Каховської міської ради у місячний термін оформити у визначеному законодавством порядку документи, що підтверджують право постійного користування землею (стаття 125, Земельного кодексу України).



4. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежко А.В.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова А.А. Дяченко