ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

04.12.2019

Проголосовано:

05.12.2019 11:08:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51



Розглянувши заяву громадянина Блищика Миколи Карповича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка знаходяться у фактичному користуванні у приватну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради, керуючись статтями 12, 79–1, 81, 89, 118, 119, 122, 186 Земельного кодексу України, статтями 25, 50, 51 Закону України «Про землеустрій», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Блищику Миколі Карповичу, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: м. Каховка, по вул. Івана Золіна, 41 - А, земельна ділянка орієнтовною площею 600 м2. Цільове призначення земельної ділянки: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів (Перемежко А.В.).



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова А.А. Дяченко