ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

27.11.2019

Проголосовано:

05.12.2019 09:45:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13



Відповідно до листа Каховської райдержадміністрації від 25.11.2019 року та угоди про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, на підставі частини 6 статті 12 Закону України “Про адміністративні послуги”, керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р “Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг”, відповідно до статті 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада:





В И Р І Ш И Л А:





1. Доповнити Перелік адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Каховської міської ради, затвердженого рішенням сесії міської ради від 26.04.2018 року № 1055/55 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Каховської міської ради», а саме включити послуги сектору містобудування та архітектури управління економічного розвитку та цивільного захисту Каховської районної державної адміністрації:



№ 132 «Видача містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки»



№ 133 «Виготовлення та видача висновку по проекту землеустрою»



№ 134 «Погодження та видача будівельних паспортів на забудову земельних ділянок»



№ 135 «Отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди для впровадження підприємницької діяльності»



№ 136 «Виготовлення та видача висновку на технічну документацію із землеустрою».



2. Суб’єкту надання адміністративних послуг, з моменту прийняття даного рішення міської ради, надавати адміністративні послуги через центр надання адміністративних послуг Каховської міської ради відповідно до Переліку.



3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перемежка А.В.



4. Контроль за виконанням рішенням покласти на постійну депутатську комісію з питань економіки, промисловості, транспорту, торгівлі, зв’язку та підприємництва (О.В.Тернавський).





 





 



Міський голова А.А.Дяченко