ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

06.11.2019

Проголосовано:

07.11.2019 11:50:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30





У зв’язку з приведенням у відповідність з Положенням Міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Каховської міської ради, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 23.02.2017р. №500/30 «Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2016 р. №465/26 «Про структуру міської ради та її виконавчих органів», виклавши її резулятивну частину в наступній редакції:



«У зв'язку з скасуванням розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 №9-р “Про віднесення посад працівників системи центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді до відповідних категорій посад державних службовців та органів місцевого самоврядування”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 889, згідно з абзацом 3 статті 32 Кодексу законів про працю України, керуючись пунктом 5 частини першої статті 26, пунктом 6 частини 4 статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила».


 

У пункті 1.2 зазначеного вище рішення речення: «Виключити “Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді — 5”, у зв'язку з реорганізацією в комунальний заклад “Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді”, скорочена назва КЗ МЦСССДМ» змінити на: «Виключити “Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Каховської міської ради — 5”, у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці».



1.2 У пункті 2 даного рішення речення: «Директору КЗ “Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді”» змінити на: «Директору Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Каховської міської ради».



2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Потоскуєв О.В.).



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипніченко М.М.).





Міський голова А.А. Дяченко