ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

30.10.2019

Проголосовано:

07.11.2019 11:24:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13



Розглянувши заяву громадянки Чернишової Ольги Павлівни про передачу земельної ділянки, яка знаходиться у фактичному користуванні у приватну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), надані правовстановлюючі документи, розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ч. 2. ст. 118, ст.ст. 12, 40, 119, 122 Земельного кодексу України, статтями 25, 55 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Портова, 1, на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Передати у приватну власність земельну ділянку громадянці Чернишовій Ользі Павлівні, загальною площею 0,0730 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Портова, 1, кадастровий номер: 6510400000:01:001:2146, Договір дарування житлового будинку з господарчими та побутовими будівлями та спорудами від 13.11.2009 року зареєстрованого в реєстрі за № 274, Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 18.11.2009 року номер витягу: 24500185).



3. Громадянці Чернишовій О.П. у місячний термін оформити у визначеному законодавством порядку документи, що підтверджують право власності (стаття 125, Земельного кодексу України).



4. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради (Гончарова І.А.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова А.А. Дяченко







Зауваження до проекту рішення



“Про передачу у власніть земельної



ділянки по вул. Портова,1”





Розглянувши проект рішення “Про передачу у власність земельної ділянки по вул. Портова,1”, відділ містобудування та архітектури Каховської міської ради повідомляє наступне.



Відповідно до Генерального плану м. Каховка (розроблений головним підприємством Українського державного проектно-виробничого об’єднання «Діпромісто», затверджений сесією Каховської міської ради від 09.12.1998 р. № 55/7) та плану зонування території міста Каховки (розроблений приватним акціонерним товариством «ХЕРСОН –ДІПРОМІСТО» в 2011 р., затверджений сесією Каховської міської ради від 29.03.2012 р. № 457/26) земельна ділянка по вул. Портова,1 розташована у зоні Р-1 (ландшафтно -рекреаційна зона загального користування). Графічний матеріал із зазначенням земельної ділянки додається. Додаток на 1 арк.



У зв’язку з тим, що межі ПЗФ місцевого значення “Дендропарк” не встановлено та планом зонування м. Каховка в даній зоні розміщення об’єктів житлової та громадської забудови не передбачено, погодження даного проекту рішення можливе після встановлення меж ПЗФ місцевого значення “Дендропарк” та внесення змін до містобудівної документації.







Начальник відділу




містобудування та архітектури,
головний архітектор міста С.Р. Джепарова