ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

20

Дата реєстрації:

25.06.2019

Проголосовано:

25.06.2019 09:56:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 20



Заслухавши інформацію депутата міської ради Трофімчук А.А. про проект на обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області під назвою «Реконструкція електричних мереж вуличного освітлення в межах вул.. Лугова та Соборності в м. Каховка, Херсонська область », керуючись рішенням XVІII сесії Херсонської обласної ради VII скликання від 08 лютого 2019 року № 1163 «Про затвердження обсягів співфінансування на 2020 рік проектів-переможців ІІІ обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області 2019 року», пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія міської ради





вирішила:





1. Схвалити проект «Реконструкція електричних мереж вуличного освітлення в межах вул.. Лугова та Соборності в м. Каховка, Херсонська область » та в разі здобуття перемоги в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області передбачити у бюджеті м. Каховка на 2020 рік видатки у сумі 785100 грн. для співфінансування даного проекту.



2. Доручити директору КП «КТП» Трофімчуку А.А. подати проект на розгляд Ради обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ міст Херсонської області.



3. Вважати таким що втратило чинність рішення міської ради від 20.06.2019 року № 1650/80 « Про проект «Капітальний ремонт з утепленням зовнішніх огороджувальних конструкцій будівлі дошкільного навчального закладу № 4 «Горобинка» за адресою: вул. Панкеєвська, 1а, м. Каховка, Херсонська область для покращення умов навчання та виховання дітей»



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).







Міський голова А. А. Дяченко