ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

26.04.2017

Проголосовано:

27.04.2017 13:12:15

Автор:

Цінський Д.М

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    6
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8



Розглянувши постанову НКРЕП від 28.03.2017р. № 381 « Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ « Херсонгаз», звернення депутатів Каховської міської ради VII скликання від Каховської міської організації партії « Всеукраїнське об´єднання Батьківщина», міської організації партії «Радикальна партія Олега Ляшка», з метою забезпечення соціального захисту населення м.Каховка, зняття соціальної напруги серед мешканців міста, недопущення падіння рівня життя населення , що відбувається на тлі скорочення рівня витрат на оплату праці, зростаня інфляції,росту споживчих цін, безробіття, враховуючи основні принципи державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги , керуючись ст.30 Регламенту Кахоської міської ради VII скликання, ст.ст.10, 25, 34, 49, 59 ч.ч. 1, 2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,міська рада





ВИРІШИЛА:





1.Підтримати звернення депутатів Каховської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг , Генеральної прокуратури , Національного агенства з питань запобігання корупції щодо скасування рішення НКРЕКП від 28 березня 2017 року про затвердження розміру абонентської плати за підключення до системи газопостачання.



2.Рішення міської ради та подані звернення надіслати до ПрезидентаУкраїни, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Генеральної прокуратури, Національного агенства з питань запобігання корупції.



3. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету ( В.В.Чернявський).



4. Контроль за виконанням рішення покласти на депутатську комісію з питань роботи житлово- комунального господарства, охорони навколишнього середовища ( О.В.Потоскуєв).







Міський голова А.А.Дяченко