ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

18.06.2019

Проголосовано:

20.06.2019 09:23:10

Автор:

Кашулін А.Г.,

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



Відповідно до ст.13 Закону України «Про теплопостачання», розглянувши розроблену ТОВ “УКРІНДЖПРОЕКТ - ПІВДЕНЬ” схему теплопостачання міста Каховки, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити схему теплопостачання міста Каховки (додається).



2. КПТМ "Каховтеплокомуненерго" розробити та надати на розгляд виконавчого комітету план заходів щодо виведення з експлуатації котельні № 3 та № 5 та модернізації котелень №1 і №2.



3. Управлінню освіти, відділу культури Каховської міської ради розробити та надати на розгляд виконкому план заходів щодо будівництва індивідуальних джерел тепла для підвідомчих об’єктів.



4. Виконавчому комітету:



4.1. Прийняти до виконання пропозиції з впровадження заходів щодо реконструкції існуючих джерел теплової енергії і теплових мереж:



- переведення всіх житлових будинків центральної та східної частини міста на індивідуальні поквартирні джерела опалення;



- відключення бюджетних та госпрозрахункових споживачів, які розміщуються в житлових будинках і найбільш віддалених споживачів котельні №2;



- виведення з експлуатації котельні № 3 та № 5 ;



- проведення децентралізації системи теплопостачання котелень №1, №2 та №4. Поетапне, повне заміщення потужностей котелень №1, №2 та №4 на заново збудовані індивідуальні джереда тепла для бюджетної сфери і госпрозрахункоих підприємств



4.2. Надати пропозиції щодо внесення змін до програми економічного, соціального та культурного розвитку м. Каховки на 2019 рік, та прогнозні макропоказники економічного і соціального розвитку міста до 2021 року.



5. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Кожем'якін О.В.).



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.) та комісію з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).









Міський голова А. А. Дяченко