ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

18.06.2019

Проголосовано:

20.06.2019 09:17:40

Автор:

Садова А.М, Садова А.М. начальник відділу культури

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    10
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2





 



Керуючись ст. 25 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики»,  «Про транскордонне співробітництво», беручи до уваги спільну зацікавленість у поглиблені та розвитку дружніх стосунків між містами та міжнародну співпрацю, міська рада,





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити меморандум про побратимство міст Каховка та Олєшниця, їх партнерську співпрацю в економічній, туристичній та культурно-гуманітарній сфері.



2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на секретаря міської ради (Гончарова І.А.)



3. Контроль за виконанням рішення доручити постійній депутатській комісії з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипниченко М.В.).



Міський голова А.А. Дяченко











MEMORANDUM O



WSPÓŁPRACA



między miastami





1. Strony



Gmina Miasto Olesnica



Reprezentowana przez



Michala Kolacinskiego



Burmistrza Olesnicy





Gmina Kakhovka



Reprezentowana przez



Andrija Diachenko



Burmistrza Kakhovki





 W pozostałej części dokumentu określane jako “Strony”, podpisują na podstawie dobrowolnego i wzajemneg porozumienia, respektując regulacje prawne obowiązujące każda z nich.



II Przedmiot Memorandumu

Przedmiotem niniejszego Listu jest deklaracja podjęcia obopólnych wysiłków zmierzających do umożliwienia Stronom działań związanych z wzajemnym propagowaniem swoich kultur, wartości i dorobku, wymiany doświadczeń w edukacji, sporcie oraz innych zakresach funkcjonowania gmin.



III Warunki

Strony potwierdzają, iż ewentualne, podejmowane wspólnie inicjatywy, będą realizowane w drodze wymiany doświadczeń na zasadach równoprawności, partnerstwa i solidarności oraz poprzez wzajemne popieranie projektów rozwojowych. Strony potwierdzają przy tym, iż będą współpracować przy pozyskiwaniu środków ze źródeł zewnętrznych na projekty obydwu Stron, realizowanych w różnych dziedzinach.



IV Postanowienia końcowe

Strony oświadczają, iż niniejszy Memorandum podpisano na podstawie ich szczerej i dobrej woli, w trosce o wzajemne relacje pomiędzy Gminami oraz narodami.

 Każda ze stron otrzymuje po jednym egzemplarzy Memorandumu.





Podpisano w Oleśnicy, 5 maja 2017 roku.



МЕМОРАНДУМ ПРО



СПІВПРАЦЮ



між містами





1. Сторони



Гміна міста Олєшниця



Представник:



мер міста Міхал Колачинський







Місто Каховка



Представник:



мер міста Андрій Дяченко



                                                             





Надалі в документі Сторони підписуються на основі добровільного та взаємного розуміння, дотримуючись правових норм, що застосовуються до кожного з них.





II Предмет меморандуму



Предметом цього листа є декларація про спільні дії, спрямовані на те, щоб дати можливість Сторонам здійснювати діяльність, пов’язану з взаємним обміном їхніх культур, цінностей та досягнень, обміну досвідом у сфері освіти, спорту та інших сфер функціонування муніципалітетів.





III Умови



Сторони підтверджують, що можливі спільні ініціативи будуть здійснюватися шляхом обміну досвідом на основі рівності, партнерства та солідарності, а також шляхом взаємної підтримки проектів розвитку. Сторони підтверджують, що вони будуть співпрацювати в отриманні коштів із зовнішніх джерел для проектів обох Сторін, які реалізуються в різних сферах.









IV Заключні положення



Сторони підтверджують, що цей Меморандум підписано на підставі їхньої щирої та доброї волі в інтересах взаємовідносин між громадами та націями.



Кожна сторона отримує один примірник Меморандуму.





Підписано в Олєшніці, 5 травня 2017 року.





























































III Умови



Сторони підтверджують, що можливі спільні ініціативи будуть здійснюватися шляхом обміну досвідом на основі рівності, партнерства та солідарності, а також шляхом взаємної підтримки проектів розвитку. Сторони підтверджують, що вони будуть співпрацювати в отриманні коштів із зовнішніх джерел для проектів обох Сторін, які реалізуються в різних сферах.