ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

21.05.2019

Проголосовано:

30.05.2019 11:25:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    12
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



Розглянувши службову записку відділу містобудування та архітектури № 11-27/30 від 09.04.2018, з метою координації діяльності суб'єктів містобудування щодо комплексної забудови території міста та недопущення самовільного будівництва гаражів, господарських будівель та споруд, відповідно до пункту 44 частини першої ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Каховська міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Пункт 8 розділу "ХІ. Утримання житлових, культурно-побутових і громадських будинків та споруд, малих архітектурних форм, світлових вивісок, реклам та вітрин. Додержання тиші в м.Каховці" Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в місті Каховці затверджених рішенням сесії Каховської міської ради від 28.03.2013 року № 760/40 викласти в наступній редакції:



"8. Забороняється самовільне будівництво різного роду господарських і допоміжних будівель (сараїв, будок, гаражів, голубників, теплиць та інше) на прибудинкових територіях, присадибних земельних ділянках та землях міської ради без отримання дозволу в установленому порядку".



2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).







Міський голова А.А.Дяченко