ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LXXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

21.05.2019

Проголосовано:

30.05.2019 10:15:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    7
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



У зв’язку з формуванням проекту Державного бюджету України та місцевих бюджетів на 2020 рік, враховуючи те, що заклади охорони здоров’я є спільною комунальною власністю територіальних громад сіл Каховського району, фінансуються із районного бюджету та здійснюють медичне обслуговування населення Каховського району і міста Каховки, керуючись статтею 93 Бюджетного кодексу України, міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Передати право Каховській районній раді на здійснення видатків міського бюджету - доступність і безоплатність медичного обслуговування міського населення в кількості 35983 осіб у вигляді міжбюджетного трансферту, розрахованого відповідно до фінансових нормативів бюджетної забезпеченості.



2. Доручити міському голові укласти угоду з Каховською районною радою про передачу коштів відповідно до міжбюджетного трансферту на медичне обслуговування населення міста.



3. Фінансовому управлінню Каховської міської ради (Гончарову О.А.) звернутися до Міністерства фінансів України про врахування медичної субвенції у проекті Державного бюджету України на 2020 рік відповідно до прийнятого рішення.



4. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на секретаря ради (І.А.Гончарову).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).





Міський голова                                                    А.А.Дяченко