ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

62

Дата реєстрації:

27.03.2019

Проголосовано:

28.03.2019 10:18:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 62



Відповідно до п.1 ч. 1 ст. 26 та ч. 14 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Внести зміни до Регламенту Каховської міської ради VІІ скликання, а саме:



1) Частину 9, статті 29 викласти в такій редакції: Проекти рішень Каховської міської ради надаються депутатам на їхні поштові електронні скриньки за три дні до проведення спільного засідання депутатських комісій, або безпосередньо під час проведення спільного засідання депутатських комісій на електронних носіях (планшети системи «ГОЛОС»).



А в разі позачергових пленарних засідань - безпосередньо перед пленарним засіданням міської ради. У такому випадку рішення з цих питань приймаються після розгляду проектів рішень безпосередньо під час пленарних засідань або на засіданнях постійних комісій ради в перерві пленарних засідань.



Питання, що стосуються прийняття або внесення змін до бюджету міста, обов’язково розглядаються на засіданнях постійних комісій ради.



2) Частину 1, статті 32 викласти в такій редакції: Порядок денний сесії міської ради формує міський голова, за його відсутності секретар ради.



3) Частину 3, статті 32 викласти в такій редакції: 3. Зміни та доповнення до проекту порядку денного ставляться головуючим на голосування у порядку їх надходження. Питання вважається включеним до порядку денного, якщо за нього проголосувало більше половини депутатів, присутніх на пленарному засіданні ради. Послідовність розгляду питань порядку денного може бути змінено. Після цього порядок денний приймається в цілому більшістю депутатів, присутніх на пленарному засіданні.



4) Частину 2, статті 34 викласти в наступній редакції: Для доповіді, як правило, надається до 20 хвилин, співдоповіді - до 15 хвилин і заключного слова - до 5 хвилин. Виступаючим в обговоренні надається час тривалістю до 5 хвилин; для виступів за процедурою скороченого обговорення, для заяв, внесення запитів, резолюцій, до 3 хвилин; для виступів щодо кандидатур, процедури та з мотивів голосування, пояснень, зауважень, запитань, пропозицій, повідомлень і довідок, внесення поправок - до 2 хвилин.



У випадках, коли доповідь, співдоповідь та інформації роздані депутатам, їх тексти на пленарному засіданні можуть не оголошуватись.



5) Частину 1, статті 36 викласти в наступній редакції: Після розгляду основних питань порядку денного пленарного засідання міської ради бажаючим надається право виступити у "Різному".



Всього “Різне” триває 30 (тридцять) хвилин.



2. Контроль за дотриманням виконання положень регламенту покласти на секретаря ради та постійні депутатські комісії.











Міський голова А.А. Дяченко