ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

19.12.2018

Проголосовано:

20.12.2018 14:11:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49



З метою забезпечення та реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими будинками, на виконання Закону України „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку” та Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року № 301, керуючись статтею 14, пунктом 20 частини першої статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи заяви голови правління Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Гірників 1” від 21.06.2018 року № 1453/02-16 та Приватного акціонерного товариства “ Каховський експериментальний механічний завод ” від 27.08.2018 року № 1887/02-16, міська рада





ВИРІШИЛА:







  1. Здійснити списання з балансу багатоквартирного будинку (гуртожитку) за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, 1, який перебуває в управлінні на праві господарського відання в Приватного акціонерного товариства «Каховський експериментальний механічний завод» на підставі прийнятого розпорядчого документу і звернення Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Гірників 1”, щодо передачі функцій з управління багатоквартирним будинком визначеному відповідно до чинного законодавства України управителю, у зв’язку з чим:





    1. Утворити комісію для списання багатоквартирного будинку (гуртожитку) за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, 1;




    2. Провести комісійний огляд багатоквартирного будинку (гуртожитку) за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, 1;




    3. За результатами роботи комісії скласти акт про списання багатоквартирного будинку (гуртожитку) за встановленою чинним законодавством формою та подати на погодження виконавчого комітету міської ради. Після затвердження та погодження акта про списання багатоквартирного будинку з балансу процедура списання відповідного будинку (гуртожитку) вважається закінченою.






  2. У зв’язку із наявністю у багатоквартирному будинку (гуртожитку) за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, 1 неприватизованого житла - квартири № 9, здійснити законодавчо визначені дії для подальшої реєстрації права комунальної власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно за виконавчим комітетом Каховської міської ради.




  3. Приватному акціонерному товариству «Каховський експериментальний механічний завод» в п’ятиденний термін з дня затвердження виконавчим комітетом міської ради акту про списання багатоквартирного будинку (гуртожитку) з балансу передати Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Гірників 1” технічної документації та іншої передбаченої законодавством документації на будинок (гуртожиток).




  4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Орєхова І.М.




  5. Контроль за виконанням покласти на депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).









Міський голова А.А. Дяченко