ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

19.12.2018

Проголосовано:

20.12.2018 09:39:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    1
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    25
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63





Заслухавши та бговоривши звіт і пропозиції тимчасової контрольної комісії з питань забудови території біля будинку № 194 по вул.Мелітопольській, утвореної рішенням 62 сесії Каховської міської ради VII скликання № 1312/62 від 25 листопада 2018 року, керуючись пунктом 11, статті 26, статтею 48 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити звіт і пропозиції тимчасової контрольної комісії з питань забудови території біля будинку № 194 по вул.Мелітопольській згідно виданого паспорту прив´язки зупиночного комплексу з трьома тимчасовими спорудами по 30 кв.м кожна, для провадження підприємницької діяльності (торгівля продовольчими товарами та надання побутових послуг) зблокованих з багатоквартирним житловим будинком (додається).



2. Виконавчому комітету міської ради рекомендувати анулювати паспорт прив´язки зупиночного комплексу з трьома тимчасовими спорудами по 30 кв.м кожна, для провадження підприємницької діяльності (торгівля продовольчими товарами та надання побутових послуг) зблокованих з багатоквартирним житловим будинком № 194 по вул.Мелітопольській з благустроєм та освітленням прилеглої території. Замовнику — ТОВ «Каховське автотранспортне підприємство 16506» (реєстраційний номер № 21/2018 від 23 серпня 2018 р.), виданий начальником відділу містобудування та архітектури, головним архітектором Джепаровою С.Р.



2.1. Відділу містобудування та архітектури в термін протягом 5 (п´яти) робочих днів визначити площу самовільно зайнятої земельної ділянки.



3. Міському голові Дяченко А.А. від імені міської ради в установленому законодавством порядку, яке регулює земельні відносини в Україні, у місячний термін звернутися до господарського суду Херсонської області з позовною заявою до замовника ТОВ «Каховське автотранспортне підприємство 16506» про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки по вул.Мелітопольській біля буд.194, загальною площею ____ кв.м та приведення її у первинний стан з відновленням зелених насаджень за його рахунок.



4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова                                    А.А. Дяченко