ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

28.11.2018

Проголосовано:

29.11.2018 11:27:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9





Малецька Ксенія Сергіївна; у номінації “Молодіжна політика” - Мінський Григорій Миколайович, Папаконстанді Марія Миколаївна, Пашинський В'ячеслав Васильович.



Згідно з Положенням про персональну стипендію Каховської міської ради для обдарованої молоді, затвердженого рішенням сесії міської ради від 14.11.2016 № 301 “Про міську Програму “Стипендії міської ради для обдарованої молоді”, виплату стипендій стипендіатам здійснювала централізована бухгалтерія відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради один раз у червні 2018 року в сумі 2485 грн. кожному.



Всього стипендіатам (згідно з Програмою “Стипендії міської ради для обдарованої молоді”) було виплачено стипендій, вручено Посвідчень Персональної стипендії Каховської міської ради для обдарованої молоді у фоторамках та квітів на загальну суму 23526 грн.



Начальник відділу у справах молоді та спорту В.А.ЗубковЗаслухавши інформацію начальника відділу у справах молоді та спорту Зубкова В.А. про хід виконання в 2018 році міської Програми “Стипендії міської ради для обдарованої молоді”, затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.11.2016 № 421/23 “Про міську Програму “Стипендії міської ради для обдарованої молоді”, керуючись підпунктом 22 пункту 1 статі 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сесія міської ради



ВИРІШИЛА:



1. Хід виконання в 2018 році міської Програми “Стипендії міської ради для обдарованої молоді” затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.11.2016 № 421/23 “Про міську Програму “Стипендії міської ради для обдарованої молоді” визнати відмінним (Інформація додається).



2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Потоскуєва О.В.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипніченко М.М.).









Міський голова                                                                                       А.А.Дяченко







Додаток



до рішення ____ сесії ___ скликання



_______________ № _________





Інформація



про хід виконання в 2018 році міської Програми “Стипендії міської ради для обдарованої молоді” затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.11.2016 № 421/23 “Про міську Програму “Стипендії міської ради для обдарованої молоді”





24 червня на площі Трудової слави відбувся молодіжно-розважальний захід “Ми - молодь України”, присвячений Дню молоді. Під час свята міський голова вручив 9-ти стипендіатам в 5-ти номінаціях Посвідчення персональної стипендії Каховської міської ради для обдарованої молоді (у фоторамках) та квіти (гвоздики), а саме: у номінації “Освіта” - Савенко Анастасія Валеріївна та Хоменко Ярослав Іванович; у номінації “Спорт” - Семененко Дмитро Володимирович та Ніколюк Марк Борисович; в номінації “Культура” - Ольховський Ігор Олександрович та