ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

21.11.2018

Проголосовано:

22.11.2018 09:25:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1



Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 877 від 15 листопада 2017 року «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» (зі змінами, затвердженими Постановою КМУ №300 від 18.04.2018 р.), згідно з розпорядженням голови Херсонської обласної адміністрації від 06.11. 2018 року №810 «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік», керуючись статтями 25, 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:







  1. Спрямувати кошти субвенції державного бюджету міському бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа у сумі 317619.05 грн. для придбання однієї однокімнатної квартири на вторинному ринку житла у власність особі з числа дітей-сиріт, яка перебуває на квартирному обліку громадян за списками пільгової позачергової черги для одержання житла.




  2. Визначити головним розпорядником бюджетних коштів виконавчий комітет Каховської міської ради.




  3. Доручити виконавчому комітету Каховської міської ради придбати за рахунок коштів субвенції державного бюджету міському бюджету однокімнатну квартиру, розташовану за адресою: Херсонська область, м. Каховка, вул. Освіти, 7, кв. №71, загальною площею 38,5 кв.м., житловою 21,0 кв.м. на ім’я особи з числа дітей-сиріт Семікопенко Людмили Петрівни, 07.08.1997 р.н. , яка перебуває в черзі на одержання житла.




  4. Загальна вартість житла передбачає всі витрати, пов’язані з оформленням права власності, нотаріального посвідчення договору, проведення державної реєстрації та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів). 




  5. Виконавчому комітету Каховської міської ради під час оформлення договору купівлі-продажу житла для особи з числа дітей-сиріт передбачити заборону на продаж житла протягом десяти років.





6. Доручити міському голові Дяченку Андрію Андрійовичу підписати (погодити) договір купівлі-продажу квартири за вищевказаною адресою з її власником, у разі відсутності міського голови - першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіну Олегу Володимировичу.



7. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Кожем’якін О.В.).



8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.).





 





 



Міський голова                                                                                       А.А. Дяченко