ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

26.04.2017

Проголосовано:

27.04.2017 10:13:49

Автор:

Зозуля Ірина Станіславівна

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Відповідно до статей 25, 90 Закону України “Про місцеві вибори”, частини 3 статті 4, пункту 2 частини 2 статті 5 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, частини 1 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постанови Каховської міської виборчої комісії № 82 від 13 квітня 2017 р. “Про визнання обраним депутатом Каховської міської ради Херсонської області наступного за черговістю у виборчому списку від Територіальної організації Політичної партії “Опозиційний блок” в місті Каховка Короткого Івана Олександровича”, Постанови Каховської міської виборчої комісії № 83 від 13 квітня 2017 р. “Про реєстрацію депутата Каховської міської ради Херсонської області у багатомандатному виборчому округу”, міська рада



В И Р І Ш И Л А:





1. Взяти до відома інформацію голови Каховської міської виборчої комісії Савельєвої О.С.:



1.1. Про припинення дії представницького мандату Макарова Олександра Миколайовича, як депутата Каховської міської ради Херсонської області у багатомандатному виборчому окрузі у зв'язку з особистою заявою.



1.2. Про визнання повноважень депутата Каховської міської ради Херсонської області у багатомандатному виборчому окрузі, який є наступним за черговістю кандидатом в депутати Короткого Івана Олександровича .



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на секретаря міської ради Л.С. Дроздік.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку з громадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (Глущенко О.А.).





 



Міський голова А.А. Дяченко