ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

46

Дата реєстрації:

30.03.2017

Проголосовано:

20.04.2017 11:23:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46





З метою реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція міського полігону ТПВ в м. Каховка», згідно п.6 Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015р. № 196, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» від 24.04.2015 №80, керуючись п.22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:










1. Гарантувати співфінансуваня реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція міського полігону ТПВ в м. Каховка» у розмірі 20% кошторисної вартості.




2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на міського голову Дяченко А.А.



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісії з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування (Мовчан А.Ю.), з питань економіки, промисловості, будівництва, торгівлі, зв’язку та підприємництва (Тернавський О.В).





 



Міський голова А.А. Дяченко