ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

26.09.2018

Проголосовано:

27.09.2018 11:38:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4





Беручи до уваги Конвенцію про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок, проголошену Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 1979 року, відповідно до статті 12 закону України “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”, з метою сприяння реалізації механізмів для досягнення рівності можливостей жінок і чоловіків у житті громади м. Каховки, керуючись статтею 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Приєднатися до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад (додається).



2. Доручити міському голові Дяченку А.А. підписати Європейську Хартію рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.



3. Міському голові Дяченку А.А. подати у встановленому порядку заяву про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.



4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Потоскуєва О.В.



5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань культури, освіти, молоді, спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я (Скрипніченко М.М.), секретаря міської ради Гончарову І.А.







Міський голова                                                                                                       А.А.Дяченко