ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

3

Дата реєстрації:

26.09.2018

Проголосовано:

27.09.2018 11:33:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Відповідно до абзацу третього частини другої статті 35 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», абзацу третього частини другої статті 37 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада:





В И Р І Ш И Л А:







  1. Внести зміни до Порядку виплати винагороди державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, які перебувають у трудових відносинах з Каховською міською радою, затвердженого рішенням сесії Каховської міської ради від 29 вересня 2016 року № 342/21, а саме п.2 викласти у наступній редакції:





«Посадова особа, яка належно виконує повноваження, визначені Законами України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", має право на отримання щомісячної винагороди відповідно до результатів роботи за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору за державну реєстрацію, у розмірі 40 % адміністративного збору.»



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради І.М. Орєхова.



3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань планування бюджету, фінансів і оподаткування (Мовчан А.Ю.)





 



Міський голова                                                            А.А. Дяченко