ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

7

Дата реєстрації:

29.08.2018

Проголосовано:

14.09.2018 10:28:35

Автор:

Кашулін А.Г.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 7





Розглянувши службову записку відділу містобудування та архітектури від 15.08.2018 року №11-27/58, відповідно до пункту 44 частини першої ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Каховська міська рада





ВИРІШИЛА:



1. Внести зміни до Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в місті Каховці затверджених рішенням сесії Каховської міської ради від 28.03.2013 року № 760/40 (далі Правил благоустрою), а саме:



- “пункт 1 розділу VI. Проведення земляних робіт Правил благоустрою після слів “власниками шляхів” доповнити словами : “з Каховським відділом поліції ГУНП у Херсонській області (у разі необхідності)”.



- абзац 3 п. 1 розділу VI. Проведення земляних робіт Правил благоустрою після слів “каналізаційних та електричних мереж здійснюється з дозволу власників мережі” доповнити словами : “Каховським відділом поліції ГУНП у Херсонській області (у разі необхідності)”.



- абзац 4 п. 1 розділу VI. Проведення земляних робіт Правил благоустрою після слів “Ордер встановленого зразка” доповнити словами : “який є документом”.



- в п.9 розділу XI. Утримання житлових, культурно-побутових і громадських будинках та споруд, малих архітектурних форм, світлових вивісок, реклами та вітрин. Додержання тиші в м.Каховці Правил благоустрою останнє речення На будинках, які виходять на дві вулиці, номерні знаки встановлюються з боку кожної сторони” виключити.



- пункт 14 розділу XI. Утримання житлових, культурно-побутових і громадських будинках та споруд, малих архітектурних форм, світлових вивісок, реклами та вітрин. Додержання тиші в м.Каховці Правил благоустрою після слів “Будівництво і установлення” доповнити словами : “тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, надувних батутів (стаціонарних та переносних)””



2.Розділу VI. Проведення земляних робіт Правил благоустрою доповнити пунктом 8а наступного змісту :



8а. Підрядникам, ФОП, юридичним особам, які після проведення земляних робіт не провели відновлювальні роботи у повному обсязі, у разі повторного звернення, відмовляти в отриманні ордеру на земляні роботи.



3. Розділ XI. Утримання житлових, культурно-побутових і громадських будинках та споруд, малих архітектурних форм, світлових вивісок, реклами та вітрин. Додержання тиші в м.Каховці Правил благоустрою доповнити пунктом 7а наступного змісту :



7а. Зміна фасадної частини: утеплення, фарбування, колір фасаду та інше частини вулиці Соборності, відповідно зонуванню (зона Р-1), яка має історико-архітектурне значення, відбувається за погодженням відділу містобудування та архітектури Каховської міської ради та Департаментом культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації (у разі необхідності)”.



4. У розділі XI. Утримання житлових, культурно-побутових і громадських будинках та споруд, малих архітектурних форм, світлових вивісок, реклами та вітрин. Додержання тиші в м.Каховці Правил благоустрою пункти 5, 6, 7 викласти у новій редакції :



5. Керівники комунальних підприємств, закладів, голови ОСББ та ЖБК, в межах своїх повноважень, здійснюють експлуатацію будинків, споруд та забезпечують проведення ремонту будівлі.



6. Поточний та капітальний ремонт всього будинку (у т.ч. утеплення фасаду) здійснюється з дотриманням будівельних норм і правил.



Комплексне утеплення та фарбування фасаду будівлі здійснюється згідно паспорту опорядження фасаду, який розробляється спеціалізованою організацією та погоджується з відділом містобудування та архітектури міської ради.



Під час проведення часткового утеплення фасадної частини житлової будівлі дотримуватись одноманітності кольору фасаду та здійснювати роботи за умови погодження з головами ОСББ, ЖБК, КП “Каховська керуюча компанія”.



7. Будь-які зміни, які пов'язані з ліквідацією або зміною окремих деталей, у тому числі часткове утеплення фасаду, їх кольору, а також пристрій і реконструкція існуючих віконних і дверних пройомів фасадів, встановлення технічних та технологічних елементів, пристосувань та пристроїв: власних телевізійних антен телебачення, супутникових антен, елементів зв'язку, приладів кондиціювання повітря, телекомунікаційних мереж, проводиться з погодженням власника або балансоутримувача будівлі ОСББ, ЖБК, КП “Каховська керуюча компанія”.



5. Відповідальність за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).









Міський голова А.А.Дяченко