ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

35

Дата реєстрації:

30.03.2017

Проголосовано:

20.04.2017 11:15:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 35



З метою перспективного розвитку міста та реалізації генерального плану міста , відповідно до вимог ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16 листопада 2011 року № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», сесія міської ради





ВИРІШИЛА :





1. Дозволити виконавчому комітету міської ради розробку детального плану частини території для зміни цільового призначення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3346 га по вул. Мелітопольська, 85 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



2. Замовником та розпорядником детального плану території визначити виконавчий комітет міської ради.



3. Фінансування робіт по виконанню детального плану території для зміни цільового призначення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3346 га по вул. Мелітопольська, 85 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, здійснити за рахунок Товариства з обмеженою відповідальністю ,,Зерма - Україна" (за згодою).



4. Замовнику подати розроблений проектною організацією, в складі якої є сертифіковані фахівці, детальний план території на затвердження міської ради згідно з чинним законодавством.



5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем'якіна О.В.



6. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин та використання майна територіальної громади міста ( Гончарова Т.С. ).





Міський голова А.А. Дяченко