ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

25.07.2018

Проголосовано:

26.07.2018 10:59:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



З метою перспективного розвитку території та реалізації генерального плану міста Каховка, відповідно до вимог ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16 листопада 2011 року № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», сесія міської ради







ВИРІШИЛА :





1. Дозволити виконавчому комітету міської ради розробку детального плану території орієнтовною площею 0,6194 га в районі вул. Портова,1 для будівництва будинку відпочинку, облаштування місця відпочинку з відповідним обладнанням, облаштування закладу харчування, які повʼязані з будинком відпочинку.



2.Замовником та розпорядником детального плану території визначити виконавчий комітет міської ради.



3.Фінансування робіт по виконанню детального плану території орієнтовною площею 0,6194 га в районі вул. Портова,1 для будівництва будинку відпочинку, облаштування місця відпочинку з відповідним обладнанням, облаштування закладу харчування, які повʼязані з будинком відпочинку за рахунок громадянки Романенко М.Р. (за згодою).



4. Замовнику подати детальний план території, розроблений проектною організацією, в складі якої є сертифіковані фахівці, на затвердження згідно з чинним законодавством.



5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова                                                                                  А.А. Дяченко