ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

26.06.2018

Проголосовано:

27.06.2018 10:23:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30



Розглянувши лист від Управління поліції охорони в Херсонській області, проект “Коригування детального плану території V черги житлового масиву Светлово в межах вулиць Чкалова — Панкеєвська — Козацька — Соборності в м. Каховка Херсонської області”, та враховуючи рішення засідання постійно діючої з розгляду питань, пов’язаних із земельними відносинами при Каховській міській раді протокол № 7 від 14.11.2017 року, подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом ІІ. Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:





1. Надати Управлінню поліції охорони в Херсонській області дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,3975 га, у зв’язку зі зміною конфігурації земельної ділянки розташованої за адресою м. Каховка, вул. Чкалова та наданої для будівництва та обслуговування адмінбудівлі, що знаходиться у постійному користуванні згідно з Державним актом на право постійного користування землею, затвердженого рішенням Каховської районної ради за № 119 від 29.05.1996 року, та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 468 від 12.07.1996 року (Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ - ХС № 000629), на землях житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Управлінню поліції охорони в Херсонській області у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Орєхов І.М.).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Гончарова Т.С.).







Міський голова                                                                 А.А. Дяченко