ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

30.05.2018

Проголосовано:

31.05.2018 10:42:13

Автор:

Кашулін А.Г.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    4
  • Утримались
    10
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13





Розглянувши службову записку відділу містобудування та архітектури № 11-27/28 від 06.04.2018, з метою упорядкування розміщення тимчасових споруд, надувних атракціонів, порядку проведення земляних робіт відповідно до пункту 44 частини першої ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Каховська міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Пункт 1 розділу VI "ПРОВЕДЕННЯ ЗЕМЛЯНИХ РОБІТ" Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в місті Каховці затверджених рішенням сесії Каховської міської ради від 28.03.2013 року № 760/4 викласти в наступній редакції:



"1. Здійснення шляхових, будівельних, аварійних і інших земляних робіт, у тому числі прокладка всіх видів комунікацій уздовж автодоріг, перетинання доріг комунікаціями на території міста усіма організаціями, незалежно від їхньої відомчої підпорядкованості, громадянами, допускається після узгодження їх з власниками підземних комунікацій, власниками шляхів, відділом містобудування та архітектури, управлінням поліції.



Ордер на провадження земляних робіт видається організації-підряднику (замовнику), на яку покладається виконання робіт.



Підключення до водопроводів, каналізаційних та електричних мереж здійснюється з дозволу власників мережі, після узгодження з відділом міського господарства, надзвичайних ситуацій, обліку житла і головним архітектором.



Ордер установленого зразка, який є документом, видається відділом містобудування та архітектури міськвиконкому. Ордер оформляється у встановленому законодавством порядку"



2. Пункти 5, 6, 7, 14 розділу XI "УТРИМАННЯ ЖИТЛОВИХ, КУЛЬТУРНО-ПОБУТОВИХ І ГРОМАДСЬКИХ БУДИНКІВ ТА СПОРУД, МАЛИХ АРХІТЕКТУРНИХ ФОРМ, СВІТЛОВИХ ВИВІСОК, РЕКЛАМ ТА ВІТРИН. ДОДЕРЖАННЯ ТИШІ В М. КАХОВЦІ" Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в місті Каховці затверджених рішенням сесії Каховської міської ради від 28.03.2013 року № 760/4 викласти в наступній редакції:



"5. Керівники комунальних підприємств, закладів, голови ОСББ та ЖБК здійснюють експлуатацію будинків, споруд та забезпечують проведення ремонту будівлі самостйно або при укладанні договору";



"6. Поточний і капітальний ремонт всього будинку (у т.ч. утеплення фасаду) здійснюється з дотриманням будівельних норм і правил.



Комплексне утеплення та фарбування фасаду будівлі здійснюється згідно паспорту опорядження фасаду, який розробляється спеціалізованою організацією та погоджується з відділом містобудування та архітектури міської ради. Під час проведення часткового утеплення фасадної частини житлової будівлі дотримуватись одноманітності кольору фасаду та здійснювати роботи за умови погодження з головами ОСББ, ЖБК";



"7. Будь-які зміни, пов'язаних з ліквідацією або зміною окремих деталей, у тому числі часткове утеплення фасаду, їх кольору, а також пристрій і реконструкція існуючих віконних і дверних пройомів, встановлення технічних та технологічних елементів, пристосувань та пристроїв: власних телевізійних антен телебачення, супутникових антен, елементів зв'язку, приладів кондиціювання повітря (за умови обов'язкового відведення конденсату у внутрішньо будинкові мережі водовідведення), телекомунікаційних мереж, проводиться з погодженням власника або балансоутримувача будівлі.



Зміна фасадної частини: утеплення, фарбування, колір фасаду та інше частини вулиці Соборності, відповідно зонуванню (зона Р-1), яка має історико-архітектурне значення, відбувається за погодженням відділу містобудування та архітектури Каховської міської ради та Херсонського обласного департаменту культури";



"14. Будівництво і установлення тимчасових споруд (ТС), надувних батутів (стаціонарних та переносних), малих архітектурних форм (в тому числі гаражів для зберігання власних транспортних засобів) та елементів зовнішнього благоустрою – кіосків, павільйонів, наметів сезонних ринків, літніх кафе, огорож, зелених огорож, павільйонів на зупинках транспорту, телефонних кабін, огорож тротуарів, малих спортивних споруд, елементів благоустрою кварталів, садів, парків, рекламних тумб, стендів, щитів для газет, афіш і оголошень, світлових реклам, вивісок, установок для декоративного підсвічення пам’ятників, ліхтарів вуличного освітлення, опорних стовпів допускається з дозволу виконавчого комітету і за проектами, узгодженими з відділом містобудування та архітектури (архітектором), відповідними службами міста.



2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).







Міський голова А.А.Дяченко