ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

25.04.2018

Проголосовано:

26.04.2018 09:44:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



Відповідно до п. 6 Програми “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення”, затвердженої рішенням міської ради від 01.08.2014 № 1104/60, з метою надання допомоги громадянам пільгових категорій та малозабезпеченим громадянам ж/м Свєтлово у встановленні систем індивідуального опалення, відповідно до п. 22 ч. 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада





В И Р І Ш И Л А:





1. Внести зміни до п.1 рішення сесії Каховської міської ради № 955/50 від 22.01.2018 року “Про внесення змін до програми Програми “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення” (далі — Програма), затвердженої рішенням міської ради від 01.08.2014 № 1104/60, а саме:



КП “Каховська керуюча компанія”, ОСББ, ЖБК в термін до 30.06.2018 року завершити встановлення систем індивідуального опалення в квартирах пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка, власники (які звернулися з письмовою заявою) до балансоутримувача (власника) багатоквартирного будинку та включені до Програми.



2. Програму “Реконструкція систем опалення квартир пільгових категорій населення та малозабезпечених громадян в багатоквартирних житлових будинках ж/м Свєтлово м. Каховка із встановленням систем індивідуального опалення” вважати закритою з 01.07.2018 року.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кожем’якіна О.В.



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісії з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування, з питань роботи житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища (Потоскуєв О.В.).









Міський голова                                            А.А. Дяченко