ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

28.03.2018

Проголосовано:

29.03.2018 12:32:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34



Розглянувши заяву від — Держави в особі Державного комітету України по водному господарству (в користуванні Державної Каховської технічної школи), подані матеріали, керуючись статтями 12, 791, Земельного кодексу України, статтями 25, 55, Закону України «Про землеустрій», пунктом ІІ. Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Надати - Державі в особі Державного комітету України по водному господарству (в користуванні Державної Каховської технічної школи) дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 3,0571 га, розташованої за адресою м. Каховка, вул. 417 — ої Стрілецької дивізії, 65 для обслуговування комплексу, будівель технічної школи, що знаходиться у постійному користуванні згідно з Державним актом на право постійного користування землею, затвердженого рішенням Каховської міської ради за № 234 від 16.09.1997 року, та зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 147 від 29.09.1997 року (Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ - ХС № 000832).



2. Державі в особі Державного комітету України по водному господарству (в користуванні Державної Каховської технічної школи) у місячний термін замовити розроблення технічної документації із землеустрою в землевпорядній організації.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (І.М. Орєхов).



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, приватизації та використання майна територіальної громади міста (Т.С. Гончарова).







Міський голова                                  А.А. Дяченко